O nas

ZGODBA O LA NUBE

 Imeli smo sanje. Da se naši družini Oblak nekega dne pridruži majhen otroški oblaček.

Pridružil se nam je iz dežele oblakov in ponudil mehak objem.

Povedal nam je, da ima od vsega najbolj rad otroke. To je naš oblak - La nube.

La nube je otroška znamka, ki združuje uspešno 40-letno družinsko tradicijo pletenja, kakovostne naravne materiale in najboljšo izdelavo za naše dragocene najmanjše in malo večje junake. 

Naše kolekcije odlikujejo pletenine, spletene iz 100 % organskega bombaža, ki je od navadnega mehkejši, bolj udoben, hipoalergen in trajnejši. Najpomembnejši prednosti organskega bombaža sta varovanje okolja ter zdrava tkanina za telo. Z uporabo ekološkega bombaža pa seveda vsak doprinese k varovanju ekosistema, zmanjševanju odpadkov vode in zagotavljanju varnejšega delovnega okolja za pridelovalce in proizvajalce.

Pletenine so v barvah, ki predstavljajo nov začetek, nežnost, ponos, popolnost, naklonjenost, ljubezen in neskončnost sinjine neba. Barve so življenje in življenje z njimi je lepo in pisano.

V ponudbi boste našli različne otroške spalne vreče, odejice in kapice.

Velik pomen pa namenjamo personalizaciji izdelka, ki je ovit v lepo embalažo, z dodanim osebnim posvetilom. Tako La nube darilo dobi prav poseben čar.

Z nami doživite nepozabno obdarovanje dojenčkov in malčkov vaših prijateljev, sorodnikov, lahko tudi svojih, če ste v veselem pričakovanju. Razveselite lahko tudi njihove mamice, bratce ali sestrice. Podarite toplino in udobje

Upamo, da boste uživali pri nakupovanju v naši spletni trgovini in za nekoga mogoče izbrali njegovo prvo darilo.